Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σωτήρης Λαφαζάνης : Συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη για όλους και για όλα - Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «αρχάγγελος».

Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, . Ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδρυτής του μπαρ αρχάγγελος, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο κέντρο της αθήνας τα . Νεκρός σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του θρυλικού «αρχάγγελου». Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της αθήνας, ενώ ο σωτήρης λαφαζανης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που σκοτώθηκε χθες σε .

Συνεργάτης του σωτήρη λαφαζάνη έκανε . PATRINAKI: Î'ΡΧΙΣÎ'Ν ΤÎ'....ΟΡÎ
PATRINAKI: Î'ΡΧΙΣÎ'Ν ΤÎ'....ΟΡÎ"Î'ΝÎ' from 3.bp.blogspot.com
Ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδρυτής του μπαρ αρχάγγελος, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο κέντρο της αθήνας τα . Συνεργάτης του σωτήρη λαφαζάνη έκανε . Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που σκοτώθηκε χθες σε . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που . Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της αθήνας, ενώ ο σωτήρης λαφαζανης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, . Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο» το 1996 στου ψυρρή (στην οδό τάκη). Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία σωτήρη λαφαζάνη, ιδιοκτήτη του μπαρ «αρχάγγελος».

Την είδηση του θανάτου του επιχειρηματία επιβεβαίωσε το ίδιο το .

Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο», το 1996 στου ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που σκοτώθηκε χθες σε . Ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδρυτής του μπαρ αρχάγγελος, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο κέντρο της αθήνας τα . Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, . Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της αθήνας, ενώ ο σωτήρης λαφαζανης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, . Νεκρός σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του θρυλικού «αρχάγγελου». Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του μπαρ αρχάγγελος σωτήρης λαφαζάνης. Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που . Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «αρχάγγελος». Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία σωτήρη λαφαζάνη, ιδιοκτήτη του μπαρ «αρχάγγελος». Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο» το 1996 στου ψυρρή (στην οδό τάκη). Την είδηση του θανάτου του επιχειρηματία επιβεβαίωσε το ίδιο το . Όπως έλεγε μάλιστα και ο ίδιος ο σωτήρης λαφαζάνης όταν ξεκίνησε να φτιάχνει το μαγαζί του ήθελε να φτιάξει έναν χώρο που να να νιώθει ο κόσμος .

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία σωτήρη λαφαζάνη, ιδιοκτήτη του μπαρ «αρχάγγελος». Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, . Συνεργάτης του σωτήρη λαφαζάνη έκανε . Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «αρχάγγελος». Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της αθήνας, ενώ ο σωτήρης λαφαζανης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, .

Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο», το 1996 στου ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην . PATRINAKI: Î'ΡΧΙΣÎ'Ν ΤÎ'....ΟΡÎ
PATRINAKI: Î'ΡΧΙΣÎ'Ν ΤÎ'....ΟΡÎ"Î'ΝÎ' from 3.bp.blogspot.com
Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο», το 1996 στου ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην . Νεκρός σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του θρυλικού «αρχάγγελου». Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που σκοτώθηκε χθες σε . Την είδηση του θανάτου του επιχειρηματία επιβεβαίωσε το ίδιο το . Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο» το 1996 στου ψυρρή (στην οδό τάκη). Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που . Συνεργάτης του σωτήρη λαφαζάνη έκανε .

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του μπαρ αρχάγγελος σωτήρης λαφαζάνης.

Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο», το 1996 στου ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην . Την είδηση του θανάτου του επιχειρηματία επιβεβαίωσε το ίδιο το . Νεκρός σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του θρυλικού «αρχάγγελου». Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, . Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του μπαρ αρχάγγελος σωτήρης λαφαζάνης. Ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδρυτής του μπαρ αρχάγγελος, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο κέντρο της αθήνας τα . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που . Συνεργάτης του σωτήρη λαφαζάνη έκανε . Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία σωτήρη λαφαζάνη, ιδιοκτήτη του μπαρ «αρχάγγελος». Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο» το 1996 στου ψυρρή (στην οδό τάκη). Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της αθήνας, ενώ ο σωτήρης λαφαζανης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, . Όπως έλεγε μάλιστα και ο ίδιος ο σωτήρης λαφαζάνης όταν ξεκίνησε να φτιάχνει το μαγαζί του ήθελε να φτιάξει έναν χώρο που να να νιώθει ο κόσμος . Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «αρχάγγελος».

Ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδρυτής του μπαρ αρχάγγελος, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο κέντρο της αθήνας τα . Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της αθήνας, ενώ ο σωτήρης λαφαζανης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, . Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, . Όπως έλεγε μάλιστα και ο ίδιος ο σωτήρης λαφαζάνης όταν ξεκίνησε να φτιάχνει το μαγαζί του ήθελε να φτιάξει έναν χώρο που να να νιώθει ο κόσμος . Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «αρχάγγελος».

Ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδρυτής του μπαρ αρχάγγελος, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο κέντρο της αθήνας τα . ΤÎ' ΨΗΦΟÎ
ΤÎ' ΨΗΦΟÎ"ΕΛΤΙÎ' Ά και ΄Î' Πειραιά ολων των κομμάτων from 3.bp.blogspot.com
Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που . Συνεργάτης του σωτήρη λαφαζάνη έκανε . Όπως έλεγε μάλιστα και ο ίδιος ο σωτήρης λαφαζάνης όταν ξεκίνησε να φτιάχνει το μαγαζί του ήθελε να φτιάξει έναν χώρο που να να νιώθει ο κόσμος . Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, . Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του μπαρ αρχάγγελος σωτήρης λαφαζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της αθήνας, ενώ ο σωτήρης λαφαζανης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, . Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο» το 1996 στου ψυρρή (στην οδό τάκη). Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο», το 1996 στου ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην .

Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που .

Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο» το 1996 στου ψυρρή (στην οδό τάκη). Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της αθήνας, ενώ ο σωτήρης λαφαζανης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, . Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του μπαρ αρχάγγελος σωτήρης λαφαζάνης. Νεκρός σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του θρυλικού «αρχάγγελου». Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία σωτήρη λαφαζάνη, ιδιοκτήτη του μπαρ «αρχάγγελος». Ο σωτήρης λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «αρχάγγελο», το 1996 στου ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην . Την είδηση του θανάτου του επιχειρηματία επιβεβαίωσε το ίδιο το . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που σκοτώθηκε χθες σε . Συνεργάτης του σωτήρη λαφαζάνη έκανε . Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «αρχάγγελος». Όπως έλεγε μάλιστα και ο ίδιος ο σωτήρης λαφαζάνης όταν ξεκίνησε να φτιάχνει το μαγαζί του ήθελε να φτιάξει έναν χώρο που να να νιώθει ο κόσμος . Τότε ο «αρχάγγελος» είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, .

Σωτήρης Λαφαζάνης : Συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη για όλους και για όλα - Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «αρχάγγελος».. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του μπαρ αρχάγγελος σωτήρης λαφαζάνης. Νεκρός σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης του θρυλικού «αρχάγγελου». Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο σωτήρης λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «αρχάγγελος». Όπως έλεγε μάλιστα και ο ίδιος ο σωτήρης λαφαζάνης όταν ξεκίνησε να φτιάχνει το μαγαζί του ήθελε να φτιάξει έναν χώρο που να να νιώθει ο κόσμος . Από τις 10 το πρωί, το εμβληματικό μπαρ «αρχάγγελος» θα είναι ανοιχτό, για το τελευταίο «αντίο» στον ιδιοκτήτη του σωτήρη λαφαζάνη που .